На Рівненщині за ніч обікрали дві церкви (ФОТО)

У селах Мале та Велике Вербче невідомі особи обікрали два храми. Зловмисники винесли сейф, гроші із скриньок пожертв та церковну атрибутику.

Поліцейські шукають крадіїв. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Сьогодні, 25 травня, близько сьомої ранку до поліції повідомила 39-річна жителька села Велике Вербче, прихожанка місцевої церкви, що у бокових дверях Михайлівського храму Української православної церкви пошкоджений врізний замок. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що із приміщення храму зловмисники викрали гроші зі скриньок для пожертв, сума яких наразі поки невідома.

 

А вже через 40 хвилин до правоохоронців звернувся настоятель Святовоскресенського храму Української православної церкви села Мале Вербче, що невідома особа зірвала навісний замок вхідних дверей та здійснила крадіжку сейфу. Зі слів настоятеля, у сейфі було майже три тисячі гривень та церковна атрибутика. Крім того, зловмисник поцупив ще й і гроші з однієї скриньки для пожертв», – інформують поліцейські.

Правоохоронці під час огляду місця події та прилеглої території на місцевому кладовищі виявили викрадений із храму порожній сейф, у якому пошкоджені дверцята.

Наразі на місці події ще працює слідчо-оперативна група.

За фактом крадіжки із проникненням у приміщення відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції у ході досудового розслідування встановлюватимуть суму завданого збитку. Проводяться оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень