Нова модна стрижка для середнього волосся: тренд 2022 року

В чому ж особливість зачіски?

Серед трендових стрижок зими 2022 року для волосся середньої довжини з'явилася нова стрижка, яка отримала оригінальну назву «віник». Свою незвичайну назву стрижка отримала завдяки візуальній схожості з простою мітлою для прибирання будинку.

Зокрема, «віник» являти собою каре довжиною на кілька сантиметрів нижче підборіддя. Волосся в цій стрижці стрижеться по одній довжині й без градуювання. Якщо боб-каре по одній довжині зазвичай виглядає більш повітряним і рухливим, то віник більш стриманий і строгий, і не допускає зайвого об'єму.

«Віник» підійде дівчатам з рівним густим волоссям, адже ця зачіска дає додатковий обсяг, на відміну від боб-каре.

Для укладання стрижки знадобиться потужний фен, мус для створення об'єму та праска для волосся. Після миття голови видавіть на долоню невелику горошину муса і розподіли його волоссям.

 

Засіб створить зачісці необхідну структуру. Потім висушіть волосся за допомогою фена і плоского гребінця і надайте волоссю гладкості за допомогою кількох торкань праскою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень