Аксесуари, які більше не знадобляться у 2021 році (ФОТО)

Мода надто швидкоплинна

Тренди, через які ще тиждень тому божеволів весь Instagram, можуть втратити свою актуальність за лічені дні. Якщо з одягом ще хоч більш менш стабільно (дякуємо базовому гардеробу), то встигнути відстежувати найактуальніші аксесуари дуже важко. 

Видання Harpers Bazaar підготувало підбірку трендів, які зовсім втратили актуальність у 2021 році

Берет

Цієї весни точно можна обійтися без берета, навіть яким би класичним він не видавався. Йому на заміну прийшли панами й косинки. 

Кросівки або кеди з будь-якого приводу 

Любов до спортивного взуття тривала практично 5 років, але наразі цей марафон завершується. Такому взуттю варто подякувати, що воно спустило більшість з неба на землю й довело, що ходити весь день без підборів – цілком реально. Проте наразі замість кросівок краще взяти зручну пару лоферів, мюлі або броги. 

Тонкі окуляри 

Образ рейверів з 90-х краще залишити. Тренд на максимально вузькі окуляри пронісся яскравим спалахом, але й так само різко їх популярність обірвалася. 

Фенечкі з бісеру 

Ще один тренд, який не затримався довше кількох сезонів. Браслети й кольє з бусин минулого літа майоріли в стрічках соцмереж. Але цього літа вони будуть доречні хіба на пляжі.

Поясна сумка та «бананка»

Дизайнери намагалися відбити любов до таких сумок ще торік. Втім тоді народна любов таки перемогла. Цього сезону у поясних сумок лишилося мінімум шансів затриматися у трендах. Тож чим швидше ви їх заміните, тим краще. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень