Ніколи не нюхайте каву у магазинах з парфумами, інакше помилки не уникнути

Це зовсім не допомагає освіжити враження від почутих ароматів

Звична справа – банка з зернами кави на полицях поруч з тестерами парфумів. Ми звикли, що аромат кави має перебити усі запахи, які «зловив» наш ніс під час вибору парфумів. Однак парфумери запевняють, що це зовсім не допомагає. Навпаки, це швидше вводить нас в оману. 

Кава ніяк не допоможе повернути рецептори до початкових налаштувань, а лише перевантажить їх ще більше і навіть зменшить здатність розпізнавати запахи.

 

Адже кава теж має сильний запах, і ми вдихаємо його й так «втомленим» від запахів носом. Нічого, крім плутанини та головного болю, такий спосіб не принесе.

А от спосіб, який, за словами експертів, працює безвідмовно:

Брати з собою у магазин пляшку чистої води та робити по одному маленькому ковточку після тестування чергового парфуму. Так ніс працюватиме на відмінно, і можна безпомилково обрати справді свій парфум.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень