Незалежна медіа-профспілка України вимагає розслідування підпалу офісу рівненських журналістів

Звертається з цього приводу до керівництва силових структур

Зокрема просить Генпрокурора Юрія Луценка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

взяти розслідування цього злочину під особистий контроль.

Нагадаємо, що вчора була спроба спалити офіс Рівненського агентства журналістських розслідувань "Четверта влада" На щастя, ніхто ні з журналістів, ні з їхніх дітей, які були в офісі, не постраждав.

Голова Незалежної медіа-профспілки Ігор Чайка вважає, що цей інцидент

вчергове свідчить про бездіяльність і безвідповідальність влади та силових структур і є прямим наслідком розквіту безкарності за злочини проти журналістів в Україні.

Ігор Чайка нагадує, що раніше в Рівному було пограбовано офіс провайдера, під час якого зникло обладнання, на якому був розміщений Інформаційно-аналітичний портал “Четверта влада”.

І зауважує:

Незалежна медіа-профспілка України вважає обидва ці злочини пов’язаними між собою та такими, що спрямовані не тільки на перешкоджання законній журналістській діяльності працівників Агенції журналістких розслідувань, а й становлять безпосередню загрозу їхній безпеці і є замахом на життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень