Неподалік Рівного чоловік вбив таксиста, підпалив авто з тілом та втік у Сургут

Обвинуваченому загрожує в’язниця

Прокурори Рівненської обласної прокуратури в суді довели вину жителя Гощанщини, якому інкримінують умисне вбивство 51-річного таксиста.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Чоловіка засудили до 15 років ув’язнення, він також має сплатити синові загиблого майже 500 000 грн матеріальної та моральної шкоди, повідомили в обласній прокуратурі Рівненської області.

Вбивство сталося наприкінці грудня 2012 року між селами М’ятин та Олексіївка тоді ще Гощанського району.

Пасажир кілька разів вдарив таксиста тупим предметом по голові, а потім ще й вистрілив у нього з пістолета, спорядженого гумовими кулями, аби заховати сліди злочину, чоловік підпалив автомобіль Renault Kangoo та тіло таксиста.

Після злочину він зі своїм батьком втекли до російського міста Сургут. Початок строку відбування покарання буде відраховуватися з моменту затримання чоловіка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень