На Рівненщині за жорстоке вбивство вперше зловмисника судитимуть заочно

Обласна прокуратура завершила досудове розслідування у справі про вбивство таксиста, що працював у Рівному.

Подія трапилася у грудні 2012 року. У полі між селами М’ятин та Олексіївка, що на Рівненщині, правоохоронці виявили обгорілий автомобіль «Рено Кенго», біля якого було тіло власника – 51-річного жителя м.Рівне, пошкоджене вогнем та з наявними ознаками тілесних ушкоджень, в тому числі кульового поранення в голову.

- Слідчими у порядку спеціального досудового розслідування зібрано беззаперечні докази того, що жорстоке убивство чоловіка, який працював в обласному центрі таксистом, вчинив з хуліганських мотивів із застосуванням пристрою, призначеного для відстрілу гумових куль, 28-річний житель Гощанського району. 

 

Обвинувальний акт стосовно особи, яка вчинила умисне  вбивство з хуліганських мотивів, скеровано до суду. На цей час підозрюваного оголошено у міжнародний розшук. До вказаної особи застосовується процедура заочного засудження.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Гощанський районний суд Рівненської області. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень