Назвали найшкідливіше вершкове масло, яке не можна купувати у супермаркетах

Нутриціолог пояснила, як зрозуміти, що це не масло, а підробка

Вершкове масло використовують майже в кожному будинку для приготування їжі: каш, бутербродів, випічки. Однак дуже важливо знати, який продукт краще не купувати, оскільки він може бути підробкою.

Про це розповіла нутриціолог Таміла Максюх у своєму Instagram.

Яке масло краще не купувати

За словами нутриціолога, не варто купувати вершкове масло, на упаковці якого написано «продукт» або слово «масло» в лапках, оскільки це точно підробка.

До того ж краще не брати масло, жирність якого менше ніж 78%, оскільки таке теж не справжнє. Ніколи не купуйте товар невідомих виробників.

Також не беріть масло невідомо в кого, оскільки ви не знаєте, при яких умовах воно готувалось та як зберігалось, завжди вибирайте в магазинах та супермаркетах.

Як вибрати масло

Нутриціолог радить обирати вершкове масло, жирність якого більш як 78%, а в ідеалі - 82%. Більша жирність - більша ймовірність того, що продукт натуральний.

В складі мають бути лише вершки, ніяких інших добавок та незрозумілих компонентів.

 

Колір масла має бути білий, але не жовтий.

Крім того, на пакуванні мають бути вказані виробник, адреса потужностей та нормативний документ ДСТУ. Позначка держстандартів повинна бути 4399:2005, тому обов'язково уважно читайте, що написано на упаковці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень