Найдешевше вино з супермаркету… визнали найкращим

Його ціна – всього 2,7 долара

Судді престижного винного конкурсу Gilbert et Gaillard у результаті обману присудили золоту медаль вину з супермаркету вартістю 2,7 долара. Вони назвали його «винятковим».

Ерік Бошман, свого часу найкращий сомельє Бельгії, та команда видання On n'est pas des pigeons взяли найдешевше вино з супермаркету, яке змогли знайти, та зареєстрували його на конкурсі.

Пляшку замаскували під продукт преміумкласу, назвавши його Chateau Colombier і створивши привабливішу етикетку. Вони також вигадали історію вина, нібито виробленого з сортів винограду, що ростуть у Кот-де-Самбр та Маас.

На лабораторний конкурс учасники відправили зразки іншого, якіснішого вина. Виявилося, що організатори не перевіряють результати повторно.

Тому… експерти оцінили «багатий смак із чистими молодими ароматами».

Джерело: OddityCentral

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень