У виші Рівного студенти тижнями не можуть "впіймати" викладача, щоб скласти іспити і заліки

Таке почула від студентів рівненська волонтерка, працівник редакції "Сім днів" Світлана Пікула

У злочинця на прізвисько Доцент, якого зіграв Євген Леонов, у фільмі "Джентльмени удачі" була така фраза. Можливо рівненський реальний доцент керується нею у ставленні до студентів?

Почутим вона поділилася у соцмережі Фейсбук:

Світлана Пікула · 

У маршрутці несвідомо підслухала цікаву розмову дівчат, як виявилося – майбутніх педагогів-«дошкільнят».

Обговорювали сесію. Але найбільше – здачу політології одному з доцентів Рівненського державного гуманітарного університету. Щоб потрапити до нього на співбесіду, діти приходять під кафедру о 6-7 годині ранку, записуються на список і напружено чекають – чи «надумає» пан Юрій Миколайович з кимось поспілкуватися на політологічні теми чи оголосить свій вердикт – «Сьогодні я дуже зайнятий».
І так триває, як зрозуміла з розмови, вже третій тиждень. Навіть прибиральниці співчувають майбутнім вчителям, адже приходять на роботу разом зі студентками…

Світлана Пікула хотіла пересвідчитися у почутому і зайшла до університету. І побачила таке: 

До кабінету завкафедри підійшла «ватага» студентів, які, чемно постукавши у двері, смикнули клямку, але двері були замкнуті. Один з них засміявся і сказав: «А я що вам казав, що його нема». На моє запитання, коли можна застати Юрія Миколайовича, вони лише скептично посміхнулися і побігли шукати щастя на іншій кафедрі.

Через почуте і побачене Світлана Пікула задумалася над запитанням "Чи зможуть оті студенти, які страждають від зневаги та зверхності університетського педагога, стати гарними вчителями у майбутньому?".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень