Студенти та викладачі РДГУ визначатимуть рівень довіри мешканців Рівненщини до поліції

«Бурштинові райони» опитають окремо

Зі слів головного поліцейського Рівненщини Сергія Князєва, поліція хоче зрозуміти якість і швидкість реформ у правоохоронних органах. Для цього потрібно знати громадську думку. Вирішили залучити працівників та студентів гуманітарного університету, адже вони мають подібний досвід. Оскільки приймали участь у психологічному тестуванні нового складу патрульних та спецпідрозділу «Корд». Як відбуватиметься анкетування, та хто його проводитиме, розповідає завкафедри вікової та педагогічної психології РДГУ Роман Павелків:

 

- По області буде охоплено близько 1,5 тисячі осіб. Об’єктом дослідження будуть громадяни всієї області. Буде задіяно 12 студентів психолого-природничого факультету спеціальності «Психологія», а також 10 викладачів РДГУ.

 

Керівник поліції області Сергій Князєв каже, що на позитивну оцінку не сподівається, бо хоче знати реальну ситуацію на місцях:

 

- Я не сподіваюсь на позитивні оцінки, але найважливіше для мене - встановити істинну ситуацію роботи територіальних відділень поліції на місцях. Роботу не в показниках «сколько словили, сколько посадили», а як можна порівняти роботу поліції, чим вона відрізняється від роботи, яку анонсували рік тому, три роки тому, п’ять років тому. Те, що покаже зріз науковців, студентів – то для нас буде як план дій.

 

 

Анкети для опитування, яке розпочнеться у вересні і триватиме впродовж 10-ти днів, уже складені. Зауважимо, що Рівне буде відноситися в окрему вибірку, як Вараш, Дубно та Отстрог, тобто населення буде розподілено на сільське та міське. Окремі анкети з трьома додатковими питаннями розробили і для чотирьох населених пунктів північних районів області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень