Наслідки тривоги: ракети рф атакували цивільний об’єкт. Є загиблі (ФОТО/ВІДЕО)

Серед загиблих - дитина

Близько 11 години 14 липня стало відомо про обстріл Вінниці. Саме в цей момент по всій Україні лунала повітряна тривога. Попередньо відомо, що росіяни розбомбили будівлю з офісними приміщеннями. У цивільну споруду влучило три ракети російських злочинців.

Встановлено, що знищено також приміщення одного із медичних центрів. 

Від ударів постраждали розташовані неподалік житлові будинки. На місці «прильотів» виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Зараз там горить до пів сотні автомобілів.

Вінниця. Черговий терористичний акт рф - Єрмак

Перша інформація від поліції

За інформації національної поліції, попередньо, 3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки.  

Наразі відомо про 6-х поранених та 2-х загиблих, серед який маленька дитинка. 

На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Зараз там горять близько 50 автомобілів. Над ліквідацією вогню працюють рятувальники. 

Терміново направив у Вінницю спеціалізовану слідчо-оперативну групу Головного слідчого управління Нацполіції та криміналістичну лабораторію. 

Реакція президента

Відомо про 12 загиблих внаслідок удару по Вінниці, повідомили рятувальники

 

Також стало відомо, що чотири ракети над Вінницькою областю збили сили ППО ЗСУ, про це повідомив голова ОВА Сергій Борзов. Українська Протиповітряна оборона на підльоті знищила більшу частину ракет, запущених окупантами по Вінниці (прилетіли три).

Станом на 13:00 близько 90 потерпілих звернулися за допомогою до медичних закладів, приблизно півсотні з них у важкому стані

Поліція у Вінниці розгорнула мобільний пункт для звернень громадян (вул. Замостянська, 37) та відкрила гарячі лінії для пошуку зниклих осіб.

Вінницька міська рада повідомила, що для пошуку людей, які могли постраждати внаслідок ракетного удару у Вінниці відкрито гарячу лінію. Звертатися за телефонами: 67-01-20, 103. А у поліції додали, що для пошуку рідних чи знайомих, які перебували у місці прильоту і не виходять на зв'язок, можна телефонувати за цими номерами: 050-222-03-26 або 59-42-00

Оперативні новини по ситуації у Вінниці у нашому телеграмі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень