Рівненський нардеп розповів, на що взяв компенсацію за транспортні витрати

Сергій Євтушок - депутат Верховної Ради від Рівненщини, який отримав компенсацію з держбюджету за транспортні витрати

Про витрати і їхній розмір ми писали у публікації Нардеп з Рівненщини отримав компенсацію з держбюджету

За словами Сергія Євтушка (на фото), ці кошти - це компенсація за відрядження, які здійснюють народні депутати.

Розповідає Сергій Євтушок:

Можливо, це дорога до округу. По-перше, це - не порушення якихось норм закону. Це передбачено законодавством. По-друге, в мене, крім дороги від Києва до округу, що становить приблизно 300 кілометрів, є інші відрядні функції. Наприклад, декілька тижнів тому я був на заходах в Одесі, Чорноморську, оскільки працюю в транспортному комітеті. Дивився ці два пароми, які мають працювати у проекті «Новий шовковий шлях».

Сергій Євтушок розповів, що серед його транспортних витрат – придбання квитків на літак, приміром, до Львова, де відбувалися виїзні засідання транспортного комітету, також - заправка пальним автомобіля на дорогу до округу і назад тощо. Зі слів нардепа, отримане не повністю компенсує транспортні витрати депутата, а лише якусь частину. Втім, вважає він, дехто з нардепів не тільки від таких компенсацій могли б відмовитися, а й від депутатських зарплат, бо мають власний бізнес і хороші від нього прибутки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень