Нардеп з Рівного планує повернутися у США?

Олександр Ковальчук має багаторічний досвід роботи і й проживання у цій країні

Нардеп від Рівного Олександр Ковальчук днями брав участь у IX Національному молитовному сніданку України.

Сюди приїздило й все керівництво з Рівного.

Олександр Ковальчук активно спілкувався з американськими конгресменами, зокрема членами Палати представників США Хуаном Варгасом - Конгресменом США від штату Каліфорнія, Браяном Фіцпатріком - Конгресменом США від штату Пенсильванія, та Джеймсом Слеттері - ексконгресменом США шести скликань від штату Канзас та почесним президентом Асоціації американських конгресменів.

А передувала цьому зустріч конгресменів з Генпрокуроркою України – Іриною Венедіктовою. Вони головним чином цікавилися позицією української прокуратури в питаннях захисту інвестицій.

Також Венедіктова розповіла і про курс на спеціалізацію прокурорів та створення секторальних майданчиків постійної взаємодії й діалогу з громадянським суспільством та експертним середовищем.   

Прикметно, що саме Олександр Ковальчук у Верховній Раді опікується темою захисту і підтримки інвестиції.

А також понад 10 років він проживав та працював у США. У публічних виступах та інтерв’ю він завжди згадує про цей досвід.

 

Понад те, й найстарша донька Олександра Ковальчука, Вікторія, навчалася у США. Вона здобувала фах за спеціальністю «Наука інженерії в аерокосмічних технологіях».

Ковальчук чимало уваги приділяє питанням співпраці з США. І коли одні переконані що так він налагоджує міжнародні зв’язки, шукає партнерів. Інші впевнені – він готує ґрунт для виїзду до США.

Декілька коментарів щодо переїзду до США лишили саме під дописом Ковальчука на його сторінці у Фейсбук.

Втім наразі – можливість залишити коментар у дописі закрили. Чому б?

Натомість на іншій сторінці Олександра Ковальчука - політика, під аналогічним дописом коментарі є:

Надія Сєнцова Так наш Зенардеп же сам в Америці 10 год жив. А тут надивився на той бардак в Рівному, то вже хоче повернутися назад на рідну Оклахомщину чи де він там жив? От і через сенаторів собі дорогу до Америки торує. А що? Позахищав трохи інветиції тут, пора вже мати справи в насправді демократичній країні. Треба щоб журналісти покопались, полюбе якийсь підтекст є.

 

Єгор Петренко Здається мені, що поки бляхера ганяють авто з США в Україну, Ковальчук зібрався зробити наоборот - поїхати назад в США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень