Моторошні кадри – з борту літака: Загибель афганця, який прив’язав себе до його фюзеляжу (ВІДЕО 18+)

Він так і продовжував летіти, «тріпочучись» на шаленому вітрі

На цьому фото транспортний літак США перевозить одразу 640 біженців

Країни по-різному оцінюють кількість афганців, які б хотіли залишити нині Кабул перед фактом приходу до влади руху «Талібан».

Відряджаються все нові рейси, але місць не вистачає, тож люди часто в паніці блокують вильоти повітряних суден, або чіпляються за фюзеляжі, що призводить до їх неминучих падінь.

Мало того, навіть якщо комусь вдасться чудом прив’язатися до тієї чи іншої деталі на літаку достатньо сильно, це не віщує такій людині нічого доброго.

Її може буквально розірвати шаленими поривами вітру.

Як приклад сьогодні оприлюднили відео  з афганцем, який намагався таким чином «вилетіти» вчора з Кабула, зачепившись за фюзеляж літака.

Скриншот з відео, яке буде далі

Зняли моторошні кадри пасажири американського евакуаційного C-17A Globemaster III. Про долю цього афганця нічого не повідомляється. Швидше за все, він загинув після того, як пориви вітру буквально повивертали йому всі кінцівки.

На кадрах ми вже бачимо, як його тіло безпорадно тріпочеться збоку літака.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень