«Напругу зняти»: обласна рада не проголосувала за звернення проти голови Рівненської ОДА

Таки зняли напругу

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Скріншот із онлайн-трансляції сесії Рівненської ОДА
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Скріншот із онлайн-трансляції сесії Рівненської ОДА

Обласна рада не скаржитиметься на голову Рівненської ОДА Віталія Коваля.

Звернення збиралися направити до Служби безпеки, президента та Кабінету міністрів, мовляв, очільник облдержадміністрації неналежно виконує свої обов`язки.

Однак, під час голосування звернення підтримав лише один депутат із 64-ьох.  Сам очільник області уже не раз чув подібні заяви у свій бік, каже Віталій Коваль:

Ми бачили, що зал не підтримав. Це була найбільш така маніпулятивна частина. Не вперше я чую таку фразу, що ми будемо звертатися щодо вас до Кабміну, до президента зі зверненнями. З недовірами. Це право кожного депутата, я поважаю це право.

Голова облради пояснює, що таким чином хотіли зняти напругу, яка виникла під час розгляду питання щодо зарплат працівників медгалузі, говорить Сергій Кондрачук:

Формальним голосуванням його затвердити ну можна було. Але я ж коли йшов до трибуни та ставив просто до відома, і сам не голосував, то розумів, що треба напругу зняти. І мені здається, що це вдалося. Принаймні я намагався, щоб так було.

Нагадаємо, йдеться про недавнє утворення департаменту охорони здоров`я та цивільного захисту. Обласна рада вважає об`єднання двох управлінь не доцільним, на керівництво ОДА наполягає на ефективності такого підходу.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень