На Ювілейному та Боярці - білий порошок. Люди бояться екологічного лиха

Мешканці мікрорайонів Ювілейний та Боярка сьогодні вранці були спантеличені шаром білого порошку, який особливо добре було видно на автомобілях

Перше, що спало на думку рівнянам –

На Азоті сталася якась аварія.

Радіо Трек вирішило з‘ясувати ситуацію. Ми звернулися до управління з надзвичайних ситуацій та управління економіки міста, в підпорядкуванні якого перебуває відділ екології.

Керівники управлінь - Руслан Демуров та Микола Кирея - підтвердили, що знають про проблему. Проте поки не знають про походження білого порошку.

Обидва схиляються до думки, що його поява не може бути пов‘язана з діяльністю "Рівнеазоту", адже підприємство вже кілька місяців не працює.

За словами Миколи Киреї, про появу білого нальоту повідомлені санстанція, хімлабораторія метеостанції, до дослідження порошку залучені і фахівці лабораторії того ж таки "Рівнеазоту". Далі пряма мова начальника управління економіки міста:

Проби взяла санстанція і "Азот", повідомили екологічну інспекцію, метеослужбу, тобто всіх причетних.

Втім, коли стануть відомі результати дослідження проб, Микола Кирея не знає. Обіцяє – як тільки вони стануть відомими, будуть оприлюднені рівнянам.

Тим часом, містом вже починає ширитися версія, що білий порошок – результат обробки полів місцевими фермерами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень