На території «Льнокомбінату» гуляють вівці (ФОТО)

Зараз їх близько 30, а на Різдво чекають, традиційно, поповнення

Світлини отари овець, що прогулюються територією Рівненського "Льнокомбінату" на своїй сторінці у Фейсбуці виклала редактор тижневика "Льнокомбінат" Світлана Герасимчук. 

Під час розмови із нами Світлана підтвердила, що ці вівці і справді живуть в окремих приміщеннях на території підприємства. Зараз їх близько 30, влітку було до півсотні. Традиційно до Різдва їх поголів'я збільшується. Прикметно, що тримають таких тварин на "Льонокомбінаті" уже не перший рік, а років 5-7. 

Світлана Герасимчук розповіла, що влітку вівці стають справжніми помічниками у догляді за територією підприємства. Понад 20 гектарів землі заростають травою. Вівці на відмінно справляються із задачею, щоб ця трава не росла надто високою. 

Крім того, відомо, що і власник "Льнокомбінату", Олег Червонюк, любить тварин. Крім овечок, на території підприємства тримають собак, підгодовують котів, а ще є вулики з бджолами.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень