У зоопарку Рівного можна побувати, не виходячи з дому (ВІДЕО)

У такий холод, як нині, мало кому хочеться виходити з дому заради того, щоб погуляти по зоопарку міста. Сучасні технології дають можливість це зробити віртуально

Відеоекскурсії зоопарком Рівного зняли і виклали в Інтернет його відвідувачі. На цьому півгодинному ролику можна побачити, як себе чухають пелікани, як плавають у водоймі черепахи і шикуються на березі, як єнот робить схованку з їжі, як відпочиває полярний вовк, як поважно походжає страус, як в'єтнамська свинка підриває свій будиночок тощо. 

На 10-хвилинному відео Олега Вовчука можна добре роздивитися баранів експозиції "Бабусин дворик", де тварин можна торкатися, ондатру біля водойми, павича, який демонструє свій хвіст, розклавши його віялом, як бавляться мавпи. 

А Богдан Волинський зняв 7-хвилинне відео у тераріумі Рівненського зоопарку. На ньому можна побачити пітонів, черепах, велетенських тарганів, рибок, в тому числі сомів, тварин нічного світу тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень