На Рівненщину насуваються снігопади та хуртовини

13 та 14 листопада в області очікуються складні погодні умови

За повідомленням Рівненського обласного гідрометцентру, завтра та післязавтра на території Рівненщини очікується сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Пориви вітру 19 – 24 м/с.

Служба порятунку «101» звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, дотримуватися елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Держслужба з НС нагадує, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Рівнян закликають не ходити під розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. В разі небезпеки рятувальники просять дзвонити «101».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень