Чотири стихії зберуться під одним дахом сьогодні у Рівному

Проект «СТИХІЙНІ» - у Рівному

У суботу, 12 листопада, четверо авторів - Джон Гнатів, Поль Щепан, Ростислав Кузик і Павло Коробчук - за допомогою магії тексту та візії заговорять до вас мовами 4-х стихій: вогню, повітря, землі та води, щоб водночас поєднати несумісне, сказати замовчуване і продемонструвати небачене, повідомляють організатори події.

- Кажуть, можна вічно дивитися на те, як тече вода і як палає вогонь. А що, коли до води та вогню додати ще дві стихії – повітря та землю, і спостерігати їх усіх одночасно в одному місці і один час? Уявіть, що в якийсь момент 4 стихії зібралися під дахом однієї будівлі, щоби сколихнути ваші найглибші відчуття…

Не лише уявити, а й побачити це все на власні очі можна буде сьогодні, 12 листопада, о 17:00 годині у театрі «Сонях» на вулиці Черняка, 9. Вартість квитка: 20 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень