На Рівненщині затримали групу наркозбувачів (ФОТО/ВІДЕО)

А в помешканні рівнянина виявили ще й бурштин і гранату

Спецоперацію правоохоронці провели у понеділок, 23 вересня. Загалом затримали 4-х осіб, а в помешканні ще одного рівнянина провели обшуки.

Так, у Костополі затримали 30-річного місцевого жителя, який продав близько п’яти доз метамфетаміну за 1 000 грн. Аналогічну закупку поліцейські зареєстрували у липні цьогоріч. 

Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що він вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, будучи у складі організованої злочинної групи.

До розповсюдження наркотиків виявилися причетними ще й 39-ти та 31-річні костопільчани, злочинну діяльність яких теж зафіксували під час оперативних закупок.

За місцем проживання усіх фігурантів поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили чотири паперові згортки з марихуаною, метамфетамін, речовини та обладнання для виготовлення і вживання наркотиків.

Усім трьом наркозбувачам слідчі повідомили про підозру у збуванні наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 ККУ).

Також, як встановили правоохоронці, «головний» костопільський наркозбувач - уже затриманий 39-річний чоловік - постійно «закуплявся» у 28-річної рівнянки.

Її затримали того ж дня у під’їзді будинку на проспекті Генерала Безручка у Рівному:

жінка продала близько 10 доз метамфетаміну за 1 800 грн. Під час обшуку в її помешкання виявили ще 5 г марихуани.

За збут наркотиків їй також повідомили про підозру.

Крім того, поліцейські провели санкціонований обшук й у квартирі 34-річного рівнянина, який теж частенько «співпрацював» із 28-річною жінкою. У раніше судимого за грабіж чоловіка правоохоронці виявили піротехнічний виріб, димову шашку, гранату «Ф-1» із запалом, а також запал до ручних гранат типу УЗРГМ із маркуванням.

А ще у квартирі виявили 15,5 кг бурштину різної фракції.

За усіма вказаними фактами розпочали досудові розслідування. Усі наркотики та боєприпаси вилучили та направили на експертизу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень