На Рівненщині запрацював новий дитячий будинок сімейного типу

Його відкрили у Рівненському районі

У новому дитячому будинку сімейного типу, що запрацював у Рівненькому районі зараз виховується 8 дітлахів, 5 дівчаток та 3 хлопчиків. Прикметно, що семеро з них брати і сестри з двох родин.

Загалом цього року в області  ще 16 дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали сім’ю. 

За перше півріччя цього року на Рівненщині створили ще дві прийомні сім’ї, в Радивилові та у Дубенському районі, де взяли на всиновлення п’ятеро осиротілих дітей.

Як повідомляють у службі у справах дітей Рівненської ОДА, в області сімейними формами виховання охоплено близько 96% сиріт. А загалом зареєстровано 1762 дитини, позбавлених батьківського піклування, з яких 1384 перебувають під опікою. У будинках сімейного типу виховується 202 сироти, а у 59 прийомних сім’ях – 123 дитини зазначеної категорії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень