Бейонсе народила

Тепер у співачки троє дітей

Протягом останніх декількох днів таблоїди, а разом з ними і шанувальники Бейонсе гадали, чи не стала співачка мамою таємно - і ось сьогодні People, Us Weekly, E! News та інші більш-менш надійні джерела, присвячені шоу-бізнесу, підтвердили, що у Бейонсе і Джей Зі дійсно народилися близнюки, причому пологи, як багато хто й підозрював, пройшли ще кілька днів тому.
Бейонсе поділилася новинами про другу вагітність у своєму Instagram в лютому цього року, а ось офіційний коментар з приводу народження дітей давати не поспішає. Кілька днів тому з подачі необережного коментаря Барака Обами з'явилися чутки про те, що близнюки, яких чекали Бейонсе і Джей Зі - жіночої статі, втім, сьогодні більшість видань стверджує, що у знаменитої пари народилися хлопчик і дівчинка.
Нагадаємо, в квітні наступного року Бейонсе і Джей Зі відзначатимуть десятиліття шлюбу - вони одружилися у Франції 4 квітня 2008 року. Пара вже виховує одну дитину - п'ятирічну дочку Блю Айві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень