На Рівненщині відкрили третій інклюзивно-ресурсний центр (ФОТО)

Його послугами скористаються майже 1,5 тисячі дітей

Інклюзивно-ресурсний центр запрацював у Сарнах. На Рівненщині це вже третій заклад, де діти з особливими освітніми потребами можуть отримувати корекційно-розвиткові послуги.

Центр розташований у приміщенні районного будинку дітей та молоді та має шість окремих кабінетів і зал для очікування. Заклад забезпечений комп’ютерною технікою, дитячими меблями, дидактичними та наочними матеріалами.

Відтепер 1370 дітей Сарненщини мають можливість навчатися з корекційними педагогами: логопедами, сурдопедагогами, олігофренопедагогами, а також вчителями лікувальної фізкультури та психологами.

Ось що розповіла директор закладу Людмила Свінціонік:

У нашому центрі діткам від 2 до 18 років допомагатимуть розвиватися, адаптуватися та соціалізуватися. Центр такого рівня чекали не тільки ми, а й багато батьків і дітей. Адже наші фахівці працюють за найсучаснішими методиками.

За словами голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка, цього року в області запланували відкрити 20 таких центрів, а протягом двох років – 33.

Нагадаємо, на облаштування центру витратили 540 тисяч гривень з районного бюджету та 180 тисяч - з обласного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень