На Рівненщині шляховики та патрульні шукають «недоглянуті» дороги (ФОТО)

На Рівненщині триває весняне комісійне обстеження доріг

Фахівці продовжують перевіряти автошляхи області та залізничні переїзди.

Аби знати, чи придатні вони до експлуатації після зимового періоду.

До того ж, таким чином шляховики визначають обсяги ремонтних робіт, які мають провести влітку. Про це повідомив речник Служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк:

- В ході таких обстежень представники поліції, Служби автодоріг області та облавтодору разом об‘їжджають всі дороги області. У нас є графіки й маршрути спільних виїздів, бо представники трьох структур їздять на обстеження разом. За підсумками складається акт, де вказують на недоліки. Ці приписи вручають відповідальним за стан доріг. 

Під час огляду ми маємо зафіксувати стан покриття проїзної частини, наявність деформацій, а також стан узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення. Маємо знати де який знак поставити, де яка ямковість, де які кущі прибрати, де підбілити чи підфарбувати, і так далі. 

Раніше ми повідомляли, що з початку року патрульні Рівненщини склали понад 70 приписів на чиновників, які відповідають за стан доріг.

Патрульні Рівненщини складають акти на чиновників за дороги, які «пішли разом із зимою»

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень