На Рівненщині скажений кажан покусав жінку

Це сталося ще у липні. Втім, досі про цей випадок офіційно не повідомляли.

Розповідає в.о. начальника Головного управління Держпродсподивслужби у Рівненській області Володимир Лазарчук: 

18.07 в нашу службу державної ветеринарної медицини Сарненського району надійшло повідомлення про те, що в селі Бутейки громадянин Гольонко В.П. забив у себе в хаті кажана, який ввечері 17.07 залетів до них до хати та вкусив його дружину  за мізинець руки. Спеціалістами державної ветеринарної медицини району був забраний цей труп кажана та направлений у Рівненську регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини, де експертизою постановлено сказ. Труп кажана був спалений.  

 

За словами Володимира Лазарчука, у контакті з хворою твариною були тільки двоє людей: це чоловік і дружина. Вони отримали щеплення проти сказу.

До речі, це перший у нашій області випадок нападу скаженого кажана на людину. Подібні випадки бували, але в інших областях.

Щоб попередити такі випадки, Володимир Лазарчук радить не тримати відчиненими настіж у вечірній час двері, а на вікна та кватирки ставити захисні протимоскітні сітки.  

Нагадаємо, що у Рівному вакцини проти сказу може не вистачити на найближчий час. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень