Поліція схаменулася через смерть від сказу

Кримінальне провадження відкрили через оприлюднені у ЗМІ деталі

Як повідомляє відділ комунікації ГУНЦ у Рівненській обалсті за фактом неналежного виконання медпрацівниками у Гощі своїх обов’язків відкрито кримінальне провадження.


Оприлюднену інформацію в ЗМІ щодо неналежного надання медичної допомоги працівниками Гощанської лікарні, унаслідок чого померла жінка, поліцейські зареєстрували та розпочали перевірку. Із відповідними заявами з цього приводу до органів поліції станом на 25 червня 2016 року ніхто не звертався.

Відомо, що у жовтні минулоріч кіт покусав 49-річну жительку села Бабин Гощанського району. Підозрюючи, що кіт може бути скаженим, вона того ж дня звернулась за допомогою до місцевої лікарні. Однак там, обробивши рану, медики запевнили, що загрози здоров’ю не має.

Та 17 червня 2016 року жінці просто на робочому місці стало зле. Лікарі швидкої допомоги, які прибули за викликом, госпіталізували її до Рівненської обласної клінічної лікарні. Зі слів медиків, у неї була остання стадія сказу, врятувати життя жінки не вдалося, у ніч на 19 червня вона померла.

За фактом неналежного виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків, внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки, у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 140 Кримінального кодексу України.
Правоохоронці у ході досудового розслідування з’ясовуватимуть усі обставини події. За результатами перевірки буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень