На Рівненщині після сутички зі старателями троє поліцейських госпіталізовані

Дійшло навіть до перекидання автомобіля

Сьогодні, 17 червня, під час відпрацювання Дубровицького району поліцейські виявили факт незаконного видобутку бурштину та вилучили дві мотопомпи у старателів.

Останні вчинили опір, внаслідок чого правоохоронці отримали тілесні ушкодження, також пошкоджено два службові автомобілі.

Близько четвертої години ранку у лісі поблизу села Великий Черемель придані сили оперативного штабу виявили старателів, які за допомогою двох мотопомп видобували бурштин-сирець. Аби завадити документуванню злочину та вилученню мотопом, понад сотня невідомих осіб спиляли дерева, які перекрили рух десятьом правоохоронцям.

Під час сутички постраждали 29-ти, 40-ка та 28-річний поліцейські спезпідрозділу Черкаської області. Правоохоронців з тілесними ушкодженнями у виді численних забоїв, саден та травм голови госпіталізовано до лікарні.


За попередньою інформацією, старателі мали при собі зброю, оскільки з натовпу зловмисників неодноразово лунали звуки, схожі на постріли. Аби припинити правопорушення, поліцейські здійснили попереджувальні постріли у повітря.
Близько 8.00 до Рокитнівської районної лікарні звернулися 22-річний житель села Вежиця та 28-річний мешканець Старого Села з вогнепальними пораненнями ніг дробом. Зі слів потепілих, вони отримали поранення під час конфлікту з правоохоронцями.

Слідчі з'ясовують усі обставини стрілянини, оскільки на озброєнні у поліції немає зброї чи спецзасобів, які споряджаються патронами із вмістом дробу.

Поліцейські розпочали досудові розслідування а фактами опору працівникові правоохоронного органу за частиною 2 статті 342, погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу за частиною 2 статті 345, за умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу за частиною 1 статті 347, за порушення правил охорони або використання надр за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляють з ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень