Нетвереза вагітна загинула від стусанів свого чоловіка (ФОТО)

Він розізлився, що та пила

Повідомлення від медиків про смерть 32-річної жительки села Томашгород надійшло до поліції 14 червня. Життя молодої жінки, яка до того ж була при надії, передчасно обірвалося через завдані співмешканцем тілесні ушкодження.

Поліцейські його затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області на своїй сторінці у ФБ:

Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні ввечері 32-річна жінка перебувала у гостях у свого знайомого, де, незважаючи на свій стан, розпивала спиртні напої. 35-річний цивільний чоловік, із яким та проживала шість років, довідавшись, де перебуває жінка, вирушив за нею.

Однак застав її сонну після застілля. Намагаючись забрати, завдав їй декілька ударів рукою по голові. По дорозі додому сварка продовжилася, а співмешканець додав іще стусанів.

 

Прокинувшись вранці, чоловік побачив жінку непритомну з гематомами на обличчі та викликав «швидку».

Попри вжиті реанімаційні заходи, життя їй врятувати не вдалося. За результатами судово-медичної експертизи, вона померла внаслідок мозкової коми, забою-компресії головного мозку, травматичного внутрішньочерепного крововиливу.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За скоєне 35-річному чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Досудове розслідування триває.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень