На Рівненщині навесні з’явиться нове інвестиційне підприємство

Це один з найбільших інвестиційних проектів в нашій області за останні сім років

Фото «Українська правда»

Завод будувався впродовж 2015 року у Костополі. Основним інвестором ТОВ «Українські лісопильні» (так буде називатися підприємство) є швед – Йохан Дунбек. В завод він вклав понад 20 мільйонів євро.

Нове виробництво на початковому етапі створить, щонайменше, 100 робочих місць. Товариство виготовлятиме матеріали для меблів на експорт, розповідає директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

- Це деревообробка, будуть переробляти деревину і на експорт відправляти продукцію для меблевої промисловості, євро дошка, так звана. Хоча, не виключено, що будуть контракти і з нашими меблевими виробниками, вітчизняними. Але, на першому етапі – це експорт. Офіційне відкриття відбудеться на початку квітня.

 

До відкриття наразі йде активна підготовка.

[media=53962] 

На підприємстві завершуються будівельні та монтажні роботи, найближчим часом запланована пусконаладка, додав Ігор Тимошенко. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень