Напад на голову держадміністрації на Рівненщині: причини і чи покарають депутата-хулігана

Поліція проводить розслідування цього випадку

У знаменитій комедії "Операція И та інші пригоди Шурика" хулігана перевиховували з допомогою різок

Про інцидент, який стався вчора на сесії Здолбунівської районної ради, сайт Радіо Трек повідомляв у публікації На Рівненщині - скандал: голові держадміністрації на сесії депутат дав кулаком в обличчя

Потерпілий від депутатських кулаків голова Здолубнівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук звернувся у поліцію і зняв побої. 

Як повідомили з відділу комунікації поліції Рівненщини, депутату Здолбунівської райдержадміністрації Олександру Андріюку, якщо факт хуліганства буде доведений, відповідно до частиний 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 200 годин громадських робіт, або до одного року виправних робіт.

Зараз обидві сторони конфлікту дають пояснення слідчим.

Тим часом, як пише сайт http://zdolbuniv.com/, причиною конфлікту між депутатом і головою стала ситуація навколо анонсованого закриття терапевтичного відділення лікарні у смт Мізоч. Адже голова Сергій Кондрачук пообіцяв колективу відідлення, що буде знайдене інше рішення і лікарню не закриватимуть. Однак 26 грудня лікарню закрили, вручивши трудові книжки працівникам. Тож депутат Олександр Андріюк відреагував словами на адресу Сергія Кондрачука:

 Тиждень тому ми прийняли рішення, які не виконані. І винен у цьому ось цей чоловік, який сидить ось тут. Ви, Сергій Юрійович, голова адміністрації чи політична проститутка? Ви звинувачували нас, що ми не можемо прийняти чоловічих рішень. То я своє чоловіче рішення прийняв.

Після цього, як пише видання, депутат підійшов до Сергій Кондрачука і дав йому ляпаса. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень