На Рівненщині ледь не задихнулося п’ятеро людей. Подробиці та ФОТО

Господарі вижили, а речі згоріли

30 грудня о-пів на п’яту дня сталася пожежа у місті Сарни. Палала квартира на другому поверсі в трьох поверховому будинку, що на вул. Широкій. На місце прибули рятувальники з двома автоцистернами.

Вогнеборці одразу перекрили газопостачання будинку та подали два водяні стволи безпосередньо на гасіння пожежі.

Одночасно із ліквідацією пожежі, бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій в апаратах захисту органів дихання провели евакуацію 5-ти мешканців житлового будинку.

Значно ускладнювало роботу рятувальників висока температура та сильний і їдкий дим, що виділявся під час горіння. О 18:20 пожежу повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив меблі в трьох кімнатній квартирі на другому поверсі будівлі. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.  

Про пожежу стало відомо, що вчора ввечері з вуст жителів міста Сарни. Вони активно обговорювали в соцмережах причину займання. Деталі  читайте тут:

http://radiotrek.rv.ua/news/na_rivnenshchyni_chadnym_gazom_otruilasya_rodyna_foto_211822.html

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень