На Рівненщині визначилися Суперфіналісти «Сімейних перегонів»

Від нашого регіону путівки отримали 3 команди

В Рівному, Здолбунові та Сарнах завершився третій обласний етап спортивної гри «Сімейні перегони. Велика сім’я». В заході взяли участь 15 команд зі всієї області. Серед них були вже досвідчені учасники, котрі неодноразово брали участь і перемагали в подібних змаганнях.

Учасники змагалися в чотирьох естафетах: «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол» і «Доджбол». Окрім цього, визначали найкращих в індивідуальних конкурсах зі скакалкою та обручем.

В Сарнах за підсумками всіх командних естафет перемогу в групі святкувала сім’я Ярута (Володимирецький район), сім’я  Сарко (Дубровицький район) здобула «срібні» нагороди, а «бронзу» здобула команда Парейко (м. Вараш).

В Здолбунові тріумфувала команда Голубцових (Здолбунівський район), сім’я Левчук (Острозький район) посіла друге місце, а третє місце здобула команда сім’ї Панасюків (Дубенський район).

В Рівному перше місце, випередивши всіх суперників, в напруженій боротьбі зуміла вибороти сім’я Мрозовичів, одразу після них розташувалися Вавулічі, а третьою стала команда Шарчук. Всі вони представляли місто Рівне.

Команди, котрі посіли призові місця, були відзначені медалями, дипломами та кубками.

Додамо, що сім’ї-переможниці першими отримали путівки в Суперфінал, який відбудеться в червні 2017 року. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень