На Рівненщині чоловік до смерті побив племінника співмешканки

Його вже затримали

До поліції учора, 1-го червня, близько о пів на шосту вечора повідомили медики про смерть 29-річного жителя села Пустомити. На тілі покійного виявили тілесні ушкодження.

Працівники Гощанського відділення поліції та Головного управління Нацполіції в Рівненській області на місці події встановили, що у будинку жительки села Пустомити проживає 50-річний співмешканець та 29-річний племінник.

31 травня близько 21 години між чоловіками виник побутовий конфлікт, у ході якого молодший вдарив старшого. Після цього молодик, який до того ж був напідпитку, вдарив свою тітку. Співмешканець, заступившись за дружину, вдарив того по голові цеглиною, а потім кілька разів — металевою коцюбою. Наступного дня подружжя поїхало у місто, а коли близько 14 години повернулося, виявило, що 29-річний молодик не подає ознак життя. Лікарі «швидкої», які прибули за викликом господарів, лише констатували смерть потерпілого. Попередньою причиною загибелі молодика є важкі травми голови. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті.

Поліцейські розпочали досудове розслідування. Зловмисника затримали, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень