Двох рівнян затримали за хамство і непокору поліції: одна з них накинулася з кулаками

Сталося це сьогодні близько 5 години ранку на вулиці Гагаріна у Рівному

27-річний чоловік та 40-річна жінка, які перебували у припаркованому таксі, показували нецензурні жести працівникам поліції. Поліцейські на це відреагували. Але жінка у таксі не лише не прислухалася до зауваження, а ще й обматюкала правоохоронців, почала шарпати за форму поліцейську і накинулася з кулаками.

Тож обох хуліганів затримали. Чоловік виявився п'яним, що засвідчила перевірка на вміст в його організмі алкоголю. Йому загрожує

штраф від 17 до 85 гривень за появу у громадському місці у нетверезому вигляді та від 17 до 119 гривень за нецензурну лайку та дрібне хуліганство.    

Його супутниці "світить" серйозніше покарання. За фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу їй можуть 

обмежити волю на строк до п'яти років або посадити на стільки ж часу за ґрати.

За інформацією патрульної поліції Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень