На «Рівнеазоті» затримують виплату зарплати

І попри те, що завод стоїть, офіційно оголошений ремонт у ньому не проводиться

Про це сьогодні кореспонденту Радіо Трек повідомив голова незалежної профспілки ПАТ «Рівнеазот» - «Хімік Рівненщини», Георгій Козлюк:

– Офіційно оголосили нам ремонт. Все, по чому робиться - не знаємо. заробітну плату затримують. Для офіційних джерел сказано, що це ремонт, але як такий ремонт там не ведеться. Взагалі-то у нас є така тенденція - влітку проводити ремонтні роботи. Але якщо взяти, до прикладу, 2010-2013 рр. - такі роботи у нас проводились буквально за тиждень. Попит був, був збут продукції і завод тоді майже не стояв.

Між тим, Георгій Козлюк повідомив, що такий ремонт на «Рівнеазоті» є сезонним і покликаний ремонтувати обладнання, яке неможливо лагодити під час повноцінної роботи підприємства. Наразі ж роботи тривають з березня і, за словами адміністрації заводу, робота відновиться на початку травня. Георгій Козлюк зауважив, що стільки часу для таких робіт не потрібно. Також його обурює те, що детальної інформації щодо зупинки та відновлення роботи адміністрація заводу профспілці не надає. Крім того, Козлюк зазначив, що адміністрація хімічного гіганта  із незалежною профспілкою в не надто гарних відносинах, а офіційна профспілка, яка працює при «Рівнеазоті», підігрує адміністрації заводу, і не захищає права працівників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень