Президія облради просить Президента та Вищу раду юстиції дати оцінку судді Салу, що поновив на посаді Ковальчука

Також президія повторно звернулася до судді з вимогою роз`яснити ухвалене ним рішення

Президія облради, яка сьогодні зібралася через неузгодженість у керівництві ради, повторно звернулася до судді рівненського окружного адміністративного суду з вимогою надати роз’яснення щодо виконання постанови, згідно з якою екс-голову облради Володимира Ковальчука поновили на посаді. Адже, разом з тим, суд визнав, що порушень у призначенні нинішнього голови облради Олександра Корнійчука немає. Впродовж годинного обговорення та емоційних дискусій, представники всіх політичних сил, що входять в президію облради, вирішили, окрім роз’яснень від судді Андрія Сала, звернутися також до Президента та Вищої ради юстиції і колегії суддів надати оцінку його роботі, говорить Олександр Корнійчук:

 

 

- «Звернення президії Рівненської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо винесення суддею Рівненського окружного адміністративного суду рішення у справі стосовно Рівненської обласної ради». Ми звертаємося для того, аби дати оцінку, чи справді тут не є порушені права місцевого самоврядування, чи справді сьогодні є правомірним те,  що депутатів обласної ради зобов’язують голосувати, бо так комусь треба. Ми говоримо сьогодні виключно про місцеве самоврядування і про тиск на місцеве самоврядування.  

 

Всі рішення підтримала більшість членів президії, окрім двох представників Радикальної партії. Тож роз’яснення суду в обласній раді очікують до 22 квітня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень