На Радіозаводі немає собак Бойка?

«Своїх п'ятьох він вже забрав», - адвокат

Юрій Бойко грається з собаками на території нібито чужого розплідника

Своїх тибетських мастифів скандальний бізнесмен Юрій Бойко таки має прибрати з території Радіозаводу. Сьогодні Рівненський апеляційний суд відхилив його скаргу на рішення суду першої інстанції, де Бойка зобов’язали прибрати вольєри з собаками.

На розгляд апеляції прийшов представник бізнесмена Олег Старжевський, який запевняв суддів, що його клієнт - не власник вольєрів. За словами адвоката, Бойко тримав у вольєрах лише п’ять своїх мастифів, яких вже забрав, а власників інших майже чотирьох сотень собак вони не знають.

Бойко доглядав за собаками на волонтерських засадах, сказав його представник. Тому й прибирати нібито чужих собак не мають права, адже це чуже майно та тварини.

Однак суд став на сторону громади міста. Спершу бізнесмену дадуть можливість прибрати цих собак добровільно, розповідає юрист міської ради Андрій Мовчун:  

Рішення суду першої інстанції залишили без змін і в такому порядку буде виконуватись в подальшому – звільненням самовільно зайнятої земельної ділянки шляхом знесення вольєрів з собаками.

 

Спершу дається один строк для добровільного виконання, потім ще один строк для добровільного виконання і лише потім виконується в примусовому порядку.

Одну «спробу» Бойко вже використав, відхиливши лист виконавчої служби та подав апеляційну скаргу, яку сьогодні також відхилили. Тепер судові виконавці ще раз попросять Юрія Бойка добровільно прибрати вольєри, і лише потім місто це зробить власноруч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень