Собачий притулок у Рівному потребує допомоги

Треба гроші, продукти, будматеріали

Собачий притулок «Надія», що на Млинівській, 23а, існує вже 15 років. Всі тварини тут (нині їх 120) вакциновані та отримують потрібне лікування. Але коштів постійно не вистачає, адже собак треба постійно годувати, проводити стерилізацію. З наближенням холодів з’являється потреба у дровах для опалення вольєрів (нині їх два). Крім того, треба будувати нові будки і ремонтувати старі, а значить, постає питання будівельних матеріалів.

Один вольєр коштує 8 тисяч гривень, - каже директор притулку Аліса Мамчур (72 роки), яка вже 40 років опікується тваринами. - Просимо у рівняни допомоги, хто може металом, хто може - надсилайте гроші. Ми, коли щось купуємо, завжди приносимо чеки і звітуємо про витрачені кошти.

Тож притулок «Надія» звертається за допомогою до рівнян:

Приносьте старі речі, каструлі, продукти, дошки, піддони, металолом, – це все пригодиться для собак. Допомагайте як волонтери та перераховуйте кошти – собачки дуже потребують вашої підтримки. Підприємців, які можуть продати їжу для собак, каші дешевше – теж просимо допомоги.

Реквізити банківського рахунку та номер телефону:

Номер картки Приватбанку: 5168742347168407 Мамчур Айзада Бекишівна

Номер телефону: 097-645-80-89 Аліса Мамчур

Допоможіть собакам нашого міста за адресою вул. Млинівська 23а.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень