На хабарі спіймали держслужбовця

Поліцейські викрили держслужбовця Рівненської ОДА в неодноразовому отриманні неправомірної вигоди

Слідчі Головного управління Нацполіції в Рівненській області скерували до суду кримінальне провадження за п’ятьма фактами отримання неправомірної вигоди заступником директора одного з департаментів Рівненської обласної державної адміністрації.

У ході розслідування кримінального провадження слідчі встановили, що 53-річний державний службовець сьомого рангу із травня по липень 2015 року вимагав та одержував кошти за вирішення питань, які входили в його компетенцію. Загалом протягом трьох місяців посадовець у службовому кабінеті отримав понад 12 тисяч гривень неправомірної вигоди від фізичних осіб за сприяння в підготовці документів, необхідних для отримання дозволу, та його видачу. Під час одержання останньої суми у 5 600 гривень його затримали співробітники правоохоронних органів.

– За частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України провадження з обвинувальним актом скероване до суду, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Дмитро Бабак. – Державному службовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень