На Житомирщині покарали чоловіка, який спалив живе порося

Відео катувань тваринки зняли на відео і опублікували в інстаграмі

Малинський райсуд покарав чоловіка за знущання над твариною. Порося вбили за допомогою газового пальника. Усе це знімали на відео, яке оприлюднили в інстаграмі, повідомляє ТСН.

Торік у грудні 22-річний місцевий мешканець разом із неповнолітнім на території пилорами жорстоко вбили порося породи в`єтнамська вислобрюха свиня.

 

Старший за допомогою підготовленого газового пальника почав обпалювати шерсть та рило поросяти, яке ворушилося на землі.

Крім того, зловмисник утримував тварину лівою ногою, а учень ліцею знімав все на відео, яке пізніше поширив в інстаграмі. Відео, як сказано, було у загальному доступі й викликало суспільний резонанс.

Підсудний визнав свою вину та підтвердив, що саме він є на відео. Суд вивчив зібрані докази і виніс вирок — 5 років позбавлення волі. Але звільнив його від відбування основного покарання у виді позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки.

Також засуджений повинен періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації і повідомляти про зміну місця проживання та роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень