На землю спустяться всі вершники Апокаліпсису: Послання Ванги про війну

Що чекає на тих, хто заробляє на стражданнях українців

Цілитель Віктор Шовкошитний, відомий як характерник Хорс, отримав видіння від болгарської ясновидиці Ванги. Вона розповіла, як росія поплатиться за розв’язану в Україні війну.

Ванга показала мені так званий стопкадр і я побачив, що по всій території почнеться справжній хаос і розбрат, які можуть дійти аж до голоду. Ванга показала катаклізми, які чекають нашу навіжену сусідку – всі вершники Апокаліпсису спустяться на цю неблагополучну землю, яка зветься російська федерація. Цей народ через свою рабську покору тиранам прирік себе щонайменше на 75 років деградації, – поділився Хорс.

Він запевнив, що Ванга показала йому майбутнє. На тих, хто заробляє на стражданнях українського народу, чекають природні катаклізми.

У Бога єдиний інструмент впливу на ситуацію – це стихії, і вони будуть повною мірою використані, – зауважив цілитель.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень