Вбивство Путіна і теракти в ЄС: «прогнози Ванги» на 2024 рік

Чого чекати

У 2024 році на диктатора Володимира Путіна може чекати смерть, пророкувала Ванга. Відома болгарська ясновидиця Ванга на 2024 рік зробила сім пророцтв.

Деякі з них виглядають досить вражаючими і здатними привести до глобальних змін, пише Главред.

Одне з прогнозів Ванги говорить про те, що в 2024 році на диктатора Володимира Путіна може чекати смерть.

Ванга пророкувала, що в наступному році на президента Росії Володимира Путіна буде скоєно замах.

Крім того, не виключені терористичні та біологічні атаки. Ванга попередила про збільшення числа терористичних атак в Європі, а також пророкувала, що в 2024 році «велика країна» проведе випробування або атаки із застосуванням біологічної зброї.

За словами провісниці, масштабна економічна криза в 2024 році може статися. Ймовірно вона вплине на світову економіку в наступному році, причому основними факторами стануть зростаючий рівень заборгованості і ескалація геополітичної напруженості.

Також баба Ванга пророкувала погодні катаклізми в 2024 році. Вона пророкує, що в наступному році будуть відбуватися жахливі погодні явища і стихійні лиха.

За її словами, також очікується збільшення числа кібератак. Хакери будуть атакувати найважливіші об'єкти інфраструктури, такі як електромережі та водоочисні споруди, створюючи загрозу національній безпеці.

Разом з тим в 2024 році варто очікувати проривів в медицині. Не все так погано і сумно, адже в наступному році з'являться нові методи лікування невиліковних захворювань, включаючи хворобу Альцгеймера і рак.

Ванга також пророкувала технологічний прорив. За її словами, відбудеться серйозний прорив в області квантових обчислень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень