На Рівненщині заявили про ЕКСТРЕНІ відключення світла: попередні графіки можуть не діяти (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні ситуація з енергопостачанням усе ще складна, кажуть енергетики

Про ймовірність недотримання попередніх графіків ПЛАНОВОГО відключення електроенергії сьогодні заявили у «Рівнеобленерго».

Так, виходячи з лімітів споживання, доведених на Рівненщину диспетчерами НЕК «Укренерго» та суттєвим перевантаженням електромереж, енергетики змушені запровадити ЕКСТРЕНІ відключення електроенергії.

 

Попередньо оприлюднені графіки планових відключень можуть бути недотримані, - йдеться у повідомленні компанії.

Екстрені відключення запроваджуються для стабілізації енергосистеми області та попередження виходу з ладу електромереж та обладнання, ремонт яких призведе до значно триваліших перерв в електропостачанні.

Енергетики просять з розумінням поставитися до вимушених заходів в умовах дефіциту електричної енергії в країні та суттєвого зниження пропускної знатності мереж після численних масованих ракетних атак по енергетичній інфраструктурі. І вкотре закликають обмежувати споживання електроенергії й не перевантажувати енергосистему потужними.

Попередній плановий графік відключення світла у Рівному та в Рівненській області знайдете тут.

Оновлено о 15:00.

Очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію і екстрені відключення скасовуються.

Втім, це не значить, що планові не діють, наголошує голова військової адміністрації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень