На Рівненщині чоловік, що зґвалтував дитину, хотів м’якшого вироку

Втім, суд залишив його без змін

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Ґвалтівник 12-річної дівчинки таки проведе за ґратами 8 років, як це і вирішив суд першої інстанції.

Йдеться про випадок 2019 року на Костопільщині. 31-річний брат вітчима дівчинки зґвалтував дитину. Маленька завагітніла і народила від кривдника дитину. 

У суді зловмисник намагався уникнути кримінальної відповідальності, вказував, що у нього не було наміру ґвалтувати неповнолітню та він не знав, що їй 12 років. Однак зібрані докази стверджували протилежне.

У 2021 суд визнав 31-річного чоловіка винним. Його засудили до 8 років позбавлення волі. Адвокат ґвалтівника подав апеляційну скаргу, в якій просив пом’якшити становище останнього

шляхом зміни правової кваліфікації його дій на ч. 1 ст. 155 КК України (Вчинення повнолітньою особою дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла 16-річного віку).

Проте, Рівненський апеляційний суд залишив вирок без змін. А ще він відсидить повний термін попри роки, проведені у СІЗО - його арештували у 2019,  коли «закон Савченко» вже скасували.

Джерело: Рівненська обласна прокуратура

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень