На окупованих територіях України масово викрадають чоловіків призовного віку

Ними хочуть поповнити обмінний фонд або ж залучити до параду 9 травня

На тимчасово окупованих українських землях росія проводить масштабні «фільтраційні заходи».

На територіях Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Луганської, Донецької областей жертвами окупантів найчастіше стають чоловіки призовного віку. В першу чергу – ветерани АТО/ООС, колишні військові та правоохоронці, проукраїнські активісти, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Відомо, що в приміщеннях херсонського ізолятора тимчасового утримання перебувають понад 300 проукраїнських активістів і ветеранів АТО/ООС, яких допитають і катують.

 

А в селі Велика Лепетиха Херсонської області окупанти створили фільтраційний табір, куди нещодавно прибули близько 400 російських військовослужбовців, одягнених у форму росгвардії. Вони шукають і затримують чоловіків, яких потім вивозять в напрямку окупованого Криму.

Таким чином загарбники «поповнюють обмінний фонд». Українських заручників планують обмінювати на російських військових злочинців. Навіть за умови, якщо українці не брали участі у бойових діях 2022 року.

Крім того, ГУР не виключає організацію пропагандистських «парадів перемоги» за участі затриманих українців.

Їх можуть спробувати видати за «військовополонених» та провести вулицями окупованих міст. Аналогічні заходи відбувались в Донецьку 2014 року. Тоді українських героїв після численних тортур примусили пройти центральною вулицею Донецька, де їх принижували.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень