Урядовці тікатимуть з країни, а війська відступатимуть. Майбутнє росії від українського таролога

Окупанти шукають шляхів виходу з глухого кутка

Таролог Олена Бюн запитала у карт, що найближчим часом відбуватимуть у рф. І карти відповіли – що країна-агресор шукатиме, як виправити наслідки своїх дій. 

Влада росії намагатиметься виправити те, що накоїла, і буде пробувати викрутитися з невдалого становища, в якому вона опинилась.

 

Йдеться про фінанси та війну в Україні. По суті, представники уряду опинилися в глухому куті й на сьогодні не бачать для себе гідного виходу з цієї ситуації. Вони невпевнені у своєму майбутньому, майбутньому своїх сімей, дітей, онуків — це їх дуже хвилює.

Хтось із них вже зібрався тікати за кордон, дехто вже встиг вивезти свої сім'ї. Але вони не просто вивозять сім'ї, вони шукають запасний комфортний аеродром, щоб втекти від покарання, місце, де б їх не змогли знайти й дістати.

У прагненні зберегти хоч якийсь добробут, представники влади росії вже намагаються домовитися з окремим країнами, які ще лояльні стосовно них, щоб ті їх не видали.

Вони дуже бояться нести покарання за все, що скоїли на території України, - розповідає Бюн.

За словами таролога, окупанти уже усвідомили, що їхній план провалився та у всіх сферах життя вони відчувають обмеження. 

Тепер в уряді росії міркують, як уникнути протестів та обурення місцевого населення. Тому й надалі людей будуть дурити, розкручуючи пропаганду. 

Будуть спроби зберегти хоч якось російську армію, допомогти їй вціліти — думатимуть про залаштункові переговори, спроби домовитись. Але всі вони будуть невдалими. 

Таролог впевнена, що усі події розгортатимуться проти росії. Це все поставить країну у безвихідь, крах влади неминучий, як й чисельні втрати (в армії, яка воює в Україні).

Попри спроби домовитися з Україною, окупантам цього не вдасться. Їхнім військам доведеться відступати.

Завдяки продуманим діям ЗСУ, в Україні на них чекатиме «захід сонця» — скорбота та великі втрати живої сили й техніки.

Це чітко буде означати програний бій, поразку у війні.

 

Крім того, найближчим часом в уряді росії будуть здійснені докорінні зміни, - каже Бюн. 

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень