На День Конституції через Рівненщину на підтримку вступу України в НАТО бігтимуть учасники українсько-литовського марафону

Спортсмени біжать з прапором, який передали з Бахмута

Днями в Києві стартували 12 рівненських марафонців, які бігтимуть на підтримку вступу України в НАТО. Завтра, на День Конституції України, марафонці пробіжать через Рівненщину, повідомив голова Рівненської ОДА (ОВА) Віталій Коваль.

Маршрут пролягає через Київщину, Житомирщину, Рівненщину та Волинь. Вони (ред. – марафонці) пронесуть наш національний прапор, переданий із Бахмута, через Україну до польського кордону, де його підхоплять литовські учасники, – каже очільник краю.

Далі 11 липня український прапор урочисто зустрінуть у Вільнюсі на площі Лукішкес, де й проходитиме Саміт НАТО.

Мета акції – привернути увагу світової спільноти до війни в Україні та її потенціалу стати 33 членом Північноатлантичного альянсу. Саме тому у марафоні символічно беруть участь 33 учасники із двох країн (12+21).

 

На території України участь в марафоні беруть спортсмени, дипломати та військові. На українсько-польському кордоні прапор приймуть литовські спортсмени, олімпійці та бігуни довгих дистанцій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень