У лісі помітили великі сліди й розтрощену пасіку: Чи справді на Рівненщині гостює ведмідь? (ФОТО)

Що кажуть у Поліському лісовому офісі

Сліди, схожі на ведмежі, днями виявили на Рівненщині.

Їх помітили в одному з лісів Вараського району. Місцевим жителям радять ходити у ліс  з обережністю, аби не натрапити на звіра.

Фото зі сторінки Поліського лісового офісу
Фото зі сторінки Поліського лісового офісу

Речниця філії Поліського лісового офісу Світлана Думська у коментарі для Радіо Трек розповіла, що раніше на території Рівненщини не помічали ведмежих слідів, адже це не типова тварина для Полісся. До того ж на 100% стверджувати, що й виявлені днями сліди належать ведмедю, також не варто. Адже саме тварину ніхто не бачив.

Сліди, які помітили в багнюці, справді дуже сході на ведмежі. До того ж є інформація про знищену біля лісу пасіку таким способом, як це роблять ведмеді.

Фото зі сторінки Поліського лісового офісу
Фото зі сторінки Поліського лісового офісу

Для того, аби впевнитися, що в нашій області орудує бурий звір, лісівники розставили фотопастки. Однак ведмідь – це тварина, яка швидко мігрує, тож, ймовірно, звір вже попрямував в інше місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень